zulzphotography

By: zulz photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Monday, 4-May-2009 13:32 Email | Share | | Bookmark
Nazri & Nurul

 
 
 
View all 17 photos...














Wednesday, 8-Oct-2008 13:25 Email | Share | | Bookmark
Coming Soon | Nurul & Nazri, Batu Caves, Selangor



Tanggal 08.08.08 telah menjadi pilihan ramai untuk mengadakan majlis perkahwinan....memang penat aku mengejar masa pada tarikh ni...alhamdulillah semuanyer telah berjaya di harungi dengan jayanya...

antara tempahan aku dapat adalah dr member aku (dari kecik sampai skang...sebab dia jiran aku.. )...Nazri & Nurul telah memilih tarikh keramat tersebut untuk diijabkabulkan...dan majlis bersanding diadakan pada keesokan harinya......

tima kasih pada kedua2 pasangan sebab memberi kepercayan kepada aku (http://zulzphotography.fotopages.com) untuk merakamkan detik indah dalam hidup korang.....kedua2 nya memang gila2....ditambah ngan member2 yg sememangnyer dah 'GILA'... ...majlis mmg meriah hilang rasa penat walaupun kena kerja keras haritu....

tima kasih kepada Nazri & Nurul....

*lain2 pic on da way....sabar yer....


Friday, 18-Jan-2008 22:12 Email | Share | | Bookmark
KL Night Scene

 
 
 
View all 6 photos...






dah brape lama duk malaysia baru skang nak amik gambar dua mercu tanda iaitu Petronas Twin Tower (KLCC) & Eye On Malaysia...ni la angkara dah x tau nak wat aper g laa jalan sesorang kat situ...mula2 ada gak ajak geng2 Protonclub (Procc) tapi semua busy plak...x pe laa......


Friday, 7-Dec-2007 16:39 Email | Share | | Bookmark
Nikah & Malam Berinai | Yanti & Faiz

 
 
 
View all 7 photos...




Tarikh : 7 Dis 2007
Lokasi : Keramat
Photographer : zulz
Designer : Irwanshah

Alhamdullilah akhirnya terlaksana juga ikatan perkahwinan antara Yanti & Faiz....kedua2 mereka sangat sporting ditambah plak kaum keluarga pasangan yang happening shot dari pkul 5 petang hingga 10 malam tidak langsung rasa boring & penat....terima kasih pada sifo aku irwan sebab dia yg bagi job ni kat aku...hehehe...SELAMAT PENGANTIN BARU buat pasangan tersebut


zulz photography
+ 012-3427214 / 012-3244172
+ zulzphoto@gmail.com



Saturday, 24-Nov-2007 12:29 Email | Share | | Bookmark
Eja & Fadzil

 
 
 
majlis pernikahan & persandingan di Sungai Petani, Kedah


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net